Protecció de dades

Ha entrat en vigor la nova normativa de protecció de dades europea, Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) i protegint les teves dades, segons els nous requeriments de la norma europea.
 
Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 ( RGPD ) comporta que:

Responsable del tractament de les dades

    Òptics x mÓn

    Violinista Vellsolà, 37

    08222 Terrassa

    Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat del tractament de les dades 

 • Gestionar la teva col·laboració i les teves donacions, fer perfils per a la segmentació i la personalització de les campanyes i del nostre servei d’atenció al soci, i enviar-te informació sobre projectes de d'Òptics x mÓn i dels nostres serveis i activitats.

 • La base jurídica que empara el tractament de les dades és el lliure consentiment de la persona, el qual pot ser revocat en tot moment. Les dades es conservaran tot el temps en que duri aquest consentiment.

 • Les categories de dades de les que es disposa de la persona interessada són: Nom, cognoms, DNI, email, telèfon, adreça postal, número de compte i aportació econòmica.

 • Les dades només seran accessibles/destinades a les persones i/o departaments de l’Entitat que ho requereixin per dur a terme les funcions pròpies del seu lloc de treball.

 • Les categories de persones interessades són qualsevol persona que tingui vincle amb l’Entitat i que a través del seu consentiment desitgi seguir rebent comunicacions sobre l’activitat de l’Entitat.

Drets que tens sobre les dades 

 • Tota persona té dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les seves dades, la seva rectificació o supressió, o la limitació del seu tractament, i a oposar-se al tractament, així com el dret a la portabilitat de les seves dades.

 • La persona interessada pot presentar una reclamació davant:

  • Del responsable del tractament de dades a través de l'adreça postal o electrònica indicada.

  • De la Agencia Española de Protección de Datos.

On som?

opticsxmon@gmail.com

TERRASSA
Violinista Vellsolà 37, 08222  
GIRONA
Carrer de l'olivera 3, 2n 1ra, 17004
SANTA COLOMA DE GRAMENET
Carrer Enric Granados, 7-11, local 2. 08924

BARCELONA
Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, 84, 08024
VILANOVA I LA GELTRÚ
C/ Aigua, 29. 1er 1 era. 08800